استاندارد ویژگیها و آزمونهای آب آشامیدنی بستهبندی شده
عنوان کامل: استاندارد ملی 6694 - ویژگیها و روشهای آزمون آب آشامیدنی بستهبندی شده
مرجع تصویب: سازمان ملی استاندارد ایران
تاریخ تصویب: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹
هدف از تدوین استاندارد ملی شماره ۶۶۹۴ با عنوان ویژگیها و روشهای آزمون آب آشامیدنی بستهبندی شده، تعیین ویژگیها، نمونهبرداری، روشهای آزمون، شرایط بهداشتی تولید، بستهبندی و نشانهگذاری آب آشامیدنی بستهبندی شده است. این استاندارد برای آبهای معدنی طبیعی بستهبندی شده کاربرد ندارد و در این خصوص به استاندارد ملی شماره ۲۴۴۱ مراجعه شود.
توجه: دو اصلاحیه سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ نیز در فایل استاندارد موجود است.